Wie we zijn

WIE WE ZIJN

Bestuur en organisatie
KVW Heel bestaat uit circa 20-25 personen. Hiervan nemen er 9 deel aan het bestuur van KVW, wat zich bezig houdt met de randvoorwaarden van KVW. Met de gehele organisatie regelen we het weekprogramma.

Vrijwilligers
Elk jaar hebben wij meer dan vijftig vrijwilligers nodig die de groepen begeleiden. Sommige vrijwilligers helpen een dag mee, anderen de hele week. Om voor de kinderen een vast gezicht te hebben streven we ernaar om zo veel mogelijk leiding voor de hele week te hebben. Deze zullen doorgaans op een groep staan. De vrijwilliger die een dag uithelpt zal zowel groepen begeleiden als bij spelletjes en speurtochten ingezet worden.

Vanaf de brugklas (als je na de zomer naar de tweede klas gaat) kun je bij ons aspirant leiding worden. We organiseren vooraf een bijeenkomst voor aspirant leiding om samen te kijken wat je leuk vindt en waar je ingezet wilt worden in het programma.

Ook worden er hulpouders en grootouders ingezet. Dit is nodig om de hele organisatie rond te krijgen. Wanneer een kind wordt ingeschreven geven ouders/verzorgers meteen aan op welke dag zij of een grootouder komen helpen.

Een gezellige week voor jong en oud
Met KVW organiseren we een leuke week voor de kinderen. Maar ook voor de leiding is het een super toffe week. Denk aan de leidersavond, de feestavond, het kamp en gezellig na kletsen als de kinderen al naar huis zijn. Wil jij vrijwilliger worden? Geef je dan hier op.

Scroll to Top